Kårstämma 3:e oktober

Varje höst samlas alla medlemmar i scoutkåren som vill, både barn och vuxna, för att bestämma vilka som skall sitta i kårens styrelse, vad medlemsavgiften skall vara och andra viktiga saker. Detta kallas för Kårstämma. Bifogat finner du kallelsen. Kallelse Läs mer »

Kårstämma den 2:a oktober

Varje höst samlas alla medlemmar i scoutkåren som vill, både barn och vuxna, för att bestämma vilka som skall sitta i kårens styrelse, vad medlemsavgiften skall vara och andra viktiga saker. Detta kallas för Kårstämma. Om du har något förslag Läs mer »

Kårstämma 11 oktober

Du har väl inte missat kallelsen till årets kårstämma? På eventsidan hittar du alla handlingar. Vi ses!

Höstbrev 2015

Ni har väl inte missat årets höstbrev? I detta hittar ni bl a information om höstens alla gemensamma aktiviteter. Höstbrev 2015

St Georg 2015

Alla scouter, föräldrar, syskon o släktingar o vänner välkomnas till firandet av S:t Georg. Vi samlas utanför lokalen torsdag den 23 april Klockan 18.45 för snabb promenad till Kappsta där vi bl a bjuder på korv. Alla som tagit med Läs mer »

Kårhajk!

Den 14-16 november är det kårhajk! Boka in datumet redan nu, inbjudan kommer snart.

Fågelholkar!

Spårarna har skapat färgglada fågelholkar för att få skaparmärket! Dessa kommer sättas upp i Kappsta på onsdag, så om ni har vägarna förbi, ta er gärna en titt!

Välkommen till vår nya webbsajt (Lidingö-Bodals Sjöscoutkår)

Varmt välkomna till vår nya webbsajt (i WordPress). Arbete pågår just nu och vi planerar att ha premiär på sajten 2014-01-01, då vår gamla webbsajt stängs ner (2013-12-31). Vår sajt är som sagt ännu under uppbyggnad. Är det något speciellt Läs mer »

Välkommen till vår nya sajt

Varmt välkomna till vår nya sajt i Scouternas nya webbsystem WordPress. Scouternas webbplatser bygger på publiceringsverktyget WordPress. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Med Scouternas WordPress-system får vi en sajt som följer Scouternas grafiska Läs mer »