Anmäl intresse

Jag vill bli scout!

Intresseanmälan Lidingö-Bodals sjöscoutkår
  • Kåren är beroende av ideella insatser för att kunna bedriva en bra scoutverksamhet! Kårens ledare är med helt ideellt och har fullt upp med att planera och genomföra de aktiviteter som anordnas i verksamheten. De kan därför inte hinna med att t.ex. även underhålla alla hus och båtar. Därför är din insats som förälder viktig! Det kan handla om allt från att koka kaffe på ett möte, till att vara sammankallande för båtgruppen och allt däremellan. Det är bara du som vet vad du kan bidra med i form av kunskap och tid. Alla kan helt säkert bidra med något. Precis som fotboll- eller innebandyklubben har krav på att föräldrarna ställer upp några gånger om året så måste vi ställa samma krav på scouternas föräldrar.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.